Blogg

18/5-12

Idag är det 10 år sedan.....man sa ja i kyrkan. Tiden går! Igår var Rebecka och Casper och tävlade, 3 felfria rundor blev det. Värmen börjar komma i vattnet så träningen sätter snart fart på allvar med hundarna. Spårträningen fortlöper och planeringen/träningen inför höstens jaktprov är i full gång. CoolHelgen går i hundarnas tecken, unghundsträning imorgon och ner till vildsvinshägn med Trissa och Ester på söndag. Måndag har Rebecka konsert med musikskolan. 3 veckor kvar till det är sommarlov. Hur ska vi hinna med allt innan dess, vi får ta det som det kommer, det brukar bli bra! Ha en trevlig helg och hoppas att slutet på denna månad blir lite varmare. 

 

24/4-12

Äntligen lite sol ute, men värmen lyser med sin frånvaro, men man kan ju inte få allt. Här rullar dagarna på, ledig vecka och naturligtvis ska man då bli sjuk. Alla lammen har kommit, det blev 5 st iår och fåren har fått gått över i sommarhagen då lilla Maja bara ville ha det goda gräset utanför vinterhagen. Rebecka och Casper kämpar på, rider nu själv ute när jag cyklar med henne och galoppen börjar gå bramen det är fortfarande svår att hålla igång den, men det kommer. Ester har varit på apporteringskurs i helgen, gick bra. Nu blir det att träna inför KM i viltspår, även lite gristräning i hägn är inplanerat. Må så gott!

 

19/3-12

Dagarna går och våren kom av sig lite, men dem lovar varmare i slutet av veckan.

Dem första lammen har kommit och det är alltid med blandade känslor. Ikväll är det konsert för Rebecka, ska bli kul.

Annars är det som vanligt här, spårträningen med hundarna har börjat och till helgen startar vi upp den nya träningsgruppen här hemma.

Rebecka och Casper kämpar på, hon lär sig nya saker varje dag.

Må så gott!! Cool 

7/3-12

Länge sen sist, men ibland måste man prioritera. Det är mycket jobb nu och orken finns inte riktigt som jag vill. Det händer inte så mycket här hemma just nu. Hundarna har varvat ner och det är dax med spårträningen. Rebecka och Casper utvecklas tillsammans, fiolspelningen är igång med konsert om två veckor. Väntan på telefonsamtalet från AC är stor. Snart är det vår!!!!

Nu har det hunnit bli 7 e februari, jakten är över för denna säsong för hundarna. Dem börjar bli lite rastlösa nu efter en vecka utan jakt. Men vi får hoppas kylan släpper så vi kan hitta på annat kul. Rebecka och Casper tränar på, denna vecka blir det markarbetes träning på onsdag och hoppträning på lördag. Förra veckan blev lugn då det var så kallt. Helgen som gick fyllde Trissa och jag år. Vi avslutade födelsedagen med ett besök på Strömsholms djursjukhus med lilla Ester. Mådde dåligt och kräktes, fick inte behålla något, men röntgen visade ingenting och nu är det full fart på henne igen. Men tyvärr kommer inte en olycka ensam, på måndagen var det Trissas tur att åka till veterinären, hade ont i ögat. Resulterade i en inflammation under lincen, ögondroppar och medicin tillsvidare för henne. Återbesök på måndag för att kolla om det blivit bättre. Ha det så bra alla vänner, hörs igen!

Senaste kommentarer

04.06 | 20:17

Grattis grattis tillresultaten igår!!!!!!!!!!!!

20.05 | 15:18

Grattis grattis på 10 årsdagen ;) Hoppas att gick bra för Trissa och Ester i grishägnet. Kram

18.05 | 21:39

Grattis till 10 årsiga bröllopsdagen!!!!!!!! Kram

02.05 | 20:49

Hej.
Rebecka. Vilken fin häst du fått.Jag har kortrt på dig, som jag fick, i lekrummet.Där ser jag dig varje dag.Hoppas du har det bra i skolan.
Kram Maud